[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
于娜  ♀
Yu Na
Pinyin:




 
影視作品 / Filmography (2004-2016)
 
  演員 / Actor (2004-2016)
    天黑請閉眼 / The Game of Killing (2004)    
    重慶美女 / Chong Qing Girl (2009) ... 孫小舞 / Sun Xiao Wa
    四個丘比特 / The Four Cupids (2010) ... 唐 娜 / Donna
    楊門女將 / The Legendary Amazons (2011) ... 楊七娘:呼延赤金 / 7th Lady Yang /Du Jin'e
    雲下的日子 / Sweet Journey (2011) ... / Ding Xiaoya
    第一大總統 / Sun Yat-Sen (2011) ... / Xu Rong-Han
    醉后一夜 / Lacuna (2012) ... / Feng
    不速之客 / The Guest (2016) ... / Model