[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡繼光  ♂
蔡继光
Clifford Choi Kai-Kwong
Pinyin: cài guāng
Tsai Chi-Kuang,  Choi Kai-Kwong,  Clifford Choi Gai-Gwong

 
影視作品 / Filmography (1978-2015)
 
  攝影 / Cinematographer
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
  導演 / Director
    喝采 / Encore (1980)    
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
    檸檬可樂 / Teenage Dreamers (1982)    
    男與女 / Hong Kong, Hong Kong (1983)    
    北南西東 / North South West East (1984)    
    青春怒潮 / Grow Up in Anger (1986)    
    魔鬼天使 / Amnesty Decree (1987)    
    鐵漢柔情 / Big Brother (1990)    
    撞板風流 / Naughty Couple (1994)    
    香港電影之父黎民偉 / Lai Man-Wai: Father of Hong Kong Cinema (2001)    
    大浪淘沙 / Sand Pebbles (2015)    
  剪接 / Editor
    香港電影之父黎民偉 / Lai Man-Wai: Father of Hong Kong Cinema (2001)    
  策劃 / Planning
    鬥氣小神仙 / Puppy Love (1985)    
  攝影指導 / Director of Photography
    檸檬可樂 / Teenage Dreamers (1982)    
  副導演 / Assistant Director
    死亡塔 / Tower of Death (1980)    
  監製 / Producer
    殺出香港 / City Warriors (1988)    
    鐵漢柔情 / Big Brother (1990)    
    香港電影之父黎民偉 / Lai Man-Wai: Father of Hong Kong Cinema (2001)    
    大浪淘沙 / Sand Pebbles (2015)    
  故事 / Story
    不准掉頭 / No U-Turn (1981)    
  演員 / Actor (1978-2015)
    香港電影之父黎民偉 / Lai Man-Wai: Father of Hong Kong Cinema (2001) ... 旁白 [聲音演出] / Narration [voice]
  編劇 / Writer
    蛇形刁手 / Snake in the Eagle's Shadow (1978)    
    名劍 / The Sword (1980)    
    男與女 / Hong Kong, Hong Kong (1983)    
    青春怒潮 / Grow Up in Anger (1986)    
    魔鬼天使 / Amnesty Decree (1987)    
    鐵漢柔情 / Big Brother (1990)    
    大浪淘沙 / Sand Pebbles (2015)