[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張兆康
张兆康
Cheung Siu-Hong
Pinyin: zhāng zhào kāng
Ahong Cheung
 
影視作品 / Filmography (2006-2021)
 
  美術總監 / Production Designer
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    一念無明 / Mad World (2016)    
    花椒之味 / Fagara (2019)    
    聖荷西謀殺案 / Fatal Visit (2020)    
    手捲煙 / Hand Rolled Cigarette (2020)    
  美術指導 / Art Director
    慢性中毒 / Dead Slowly (2009)    
    前度 / Ex (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    親密敵人 / Dear Enemy (2011)    
    DIVA華麗之後 / Diva (2012)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    狂舞派 / The Way We Dance (2013)    
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
    販賣·愛 / I Sell Love (2014)    
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    殺手與臥底的久別重逢 / Killer & Undercover (2016)    
    熱帶往事 / Are You Lonesome Tonight? (2021)    
  造型設計 / Image Designer
    花椒之味 / Fagara (2019)    
  剪接 / Editor
    烈日當空 / High Noon (2008)    
  美術及服裝指導 / Art Director & Costume Designer
    烈日當空 / High Noon (2008)    
    三人行 / Three (2016)    
  服裝指導 / Costume Designer
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
    迷城 / Wild City (2015)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    臥虎 / Wo Hu (2006)    
  演員 / Actor (2006-2021)
    烈日當空 / High Noon (2008) ... 面試員 / Interviewer
    曖昧不明關係研究學會 / Uncertain Relationship Society (2014)    
  造型指導 / Image Supervisor
    沖天火 / Sky on Fire (2016)    
    熱帶往事 / Are You Lonesome Tonight? (2021)