[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
顏力  ♂
颜力
Aan Lik
Pinyin: yán
Yen Li,  Ngan Lek




 
影視作品 / Filmography (1973-1989)
 
  副導演 / Assistant Director
    桃色經紀 / The Sugar Daddies (1973)    
    早熟 / Thirteen (1974)    
    鬼馬小天使 / Cheeky Little Angels (1974)    
    同居 / Cohabitation (1975)    
    沙膽英 / Big Bad Sis (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 / Homicides - The Criminals, Part II (1976)    
    毒后秘史 / The Drug Connection (1976)    
    人蛇鼠 / Cobra Girl (1977)    
    獵頭 / The Head Hunter (1982)    
    虎鷹 / A Fist Full of Talons (1983)    
    飛虎奇兵 / City Hero (1985)    
  導演 / Director
    玩火的人 / The Gambler (1977)    
    鬼才龍虎榜 / Illusions Come True (1979)    
  演員 / Actor (1973-1989)
    沙膽英 / Big Bad Sis (1976)    
    人蛇鼠 / Cobra Girl (1977) ... / Kidnapper
    谷爆 / Gee and Gor (1978) ... / Blind businessman
    忌廉溝鮮奶 / Cream, Soda and Milk (1981) ... / Uncle Te
    靈氣逼人 / The Occupant (1984) ... / BP Chan
    鬼線人 / The Ghost Informer (1984) ... / Company boss
    豬仔出更 / Cadets on the Beat (1986) ... / Instructor
  策劃 / Planning
    慾火焚琴 / House of the Lute (1980)    
    城市判官 / Armageddon (1989)    
  編劇 / Writer
    玩火的人 / The Gambler (1977)