[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉威葳  ♀
刘威葳
Vieven Liu Wei-Wei
拼音: liú wēi wēi
Liu Weiwei,  Vieven Liu,  Vivienne Liu


 
影視作品 / Filmography (2006-2017)
 
  演員 / Actor (2006-2017)
    東京審判 / The Tokyo Trial (2006) ... / Drunk's wife
    左右 / In Love We Trust (2008) ... 玫竹 / Mei Zhu
    風聲 / The Message (2009) ... 女刺客 / Female rebel
    預審 / Antecedent Trial (2010)    
    雙人床條約 / Double Bed Treaty (2011)    
    我們約會吧 / Somebody to Love (2011)    
    過年好 / The New Year's Eve of Old Lee (2016)    
    嘉年華 / Angels Wear White (2017) ... / Xiaowen's mother