[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
盧秋彭
卢秋彭
Prisken Lo Chau-Pang
Pinyin: qiū péng

 
影視作品 / Filmography (2008-2015)
 
  數碼影像技術員 / DIT
    猛龍特囧 / Undercover Duet (2015)    
  數據影像傳輸員 / Data Image Transmission
    第7謊言 / The Seventh Lie (2014)    
  剪接 / Editor
    保持愛你 / Love Connected (2009)    
    第7謊言 / The Seventh Lie (2014)    
  演員 / Actor (2008-2015)
    親愛的 / Forgive and Forget (2008) ... / Alice's relative
    絕代雙嬌 / Nobody's Perfect (2008) ... 記者甲 / Reporter
    殺人犯 / Murderer (2009) ... 記者甲 / Reporter #1