[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林盛吉
Lin Sheng-Chi
拼音: lín shèng
Ling Sheng-Yi,  Lam Sing-Kat
 
影視作品 / Filmography (1970-1979)
 
  燈光 / Lighting
    像霧又像花 / Hate Me Not (1970)    
    天王拳 / Showdown (1972)    
    趕盡殺絕 / A Gathering of Heroes (1973)    
    人盡可夫女王蜂 / The Queen Bee (1973)    
    盜皇陵 / Imperial Tomb Raiders (1973)    
    兩虎惡鬥 / The Brother Two (1974)    
    虎辮子 / Whiplash (1974)    
    女兵日記 / The Chinese Amazons (1975)    
    日月童子 / Iron Fan and Magic Sword (1976)    
    風飄飄鬼飄飄 / Who's the Ghost in the Sleepy Hollow? (1977)    
    大腳娘子 / Revenge of Kung Fu Mao (1977)    
    中原一點紅 / Middle Kingdom's Mark-of-Blood (1979)