[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王柏傑  ♂
王柏杰
Edison Wang Bo-Chieh
Pinyin: wáng bǎi jié
Wong Bak-Kit,  Wang Po-Chieh,  Wang Bo-Jie





 
影視作品 / Filmography (2008-2018)
 
  演員 / Actor (2008-2018)
    曬棉被的好天氣 / My Grandma (2008)    
    九降風 / Winds of September (2008)    
    丘比特女孩 / Ms. Cupid (2008) ... / Deliverly boy
    十月圍城 / Bodyguards and Assassins (2009) ... 李重光 / Li Chung-Guang
    陽陽 / Yang Yang (2009)    
    朱麗葉 / Juliets (2010) ... 羅偉 / 1) Lo-wei
    我們約會吧 / Somebody to Love (2011)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011) ... 漢獻帝 / Emperor Xian of Han
    神奇俠侶 / Mr. and Mrs. Incredible (2011) ... / Grandmaster Blanc
    百年情書 / To My Wife (2011)    
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Xiao Zisheng
    賽車傳奇 / Racing Legends (2011) ... 吳嘉樂 / Wu Jiale
    皮克青春 / Pick Youth (2011) ... / Food stand owner
    騷人 / Young Dudes (2012) ... 吳安良 / Wu An-liang/Adam
    命運狗不理 / Legend of the T-Dog (2012) ... / A-dou
    阿嬤的夢中情人 / Forever Love (2013) ... 萬寶龍 / Wan Pao-lung
    我愛的是你愛我 / Love You for Loving Me (2013)    
    軍中樂園 / Paradise in Service (2014)    
    把樂帶回家2014 / Bring Happiness Home 2014 (2014)    
    冥婚啟示 / Revelation of Ghost Marriage (2014) ... / Peng
    失控謊言 / White Lies, Black Lies (2016)    
    神廚 / Rookie Chef (2016)    
    情比山高 / Road to the Sky (2016)    
    盛情款待 / Omotenashi (2018)