[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳宏一  ♂
陈宏一
Chen Hung-I
Pinyin: chén hóng
Chan Wang-Yat,  Chen Hong-I


 
影視作品 / Filmography (2002-2019)
 
  導演 / Director
    花吃了那女孩 / Candy Rain (2008)    
    消失打看 / Honey PuPu (2010)    
    相愛的七種設計 / Design 7 Love (2014)    
    自畫像 / The Last Painting (2017)    
    花咲了女孩 / As We Like It (2019)    
  剪接 / Editor
    消失打看 / Honey PuPu (2010)    
    自畫像 / The Last Painting (2017)    
  編劇 / Writer
    阿貴槌你喔 / A-Kuei and His Magic Hammer (2002)    
    花吃了那女孩 / Candy Rain (2008)    
    消失打看 / Honey PuPu (2010)    
    相愛的七種設計 / Design 7 Love (2014)    
    自畫像 / The Last Painting (2017)