[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳幼芳  ♀
陈幼芳
Chen Yu-Fang (1)
Pinyin: chén yòu fāng
Chan Yau-Fong



 
影視作品 / Filmography (2003-2018)
 
  演員 / Actor (2003-2018)
    超級模範生 / The Kids (2003)    
    來去少林 / Shaolin - Let's Go (2003)    
    心戀 / La Melodie d'Helene (2004) ... 音樂老師 / Lady Chiang
    天亮以後不分手 / Down to Love (2006)    
    他們在畢業的前一天爆炸 / Days We Stared at the Sun (2010)    
    志氣 / Step Back to Glory (2013) ... 蔡主任 / School Director Tsai
    閃昏 / Shining Dusk (2013)    
    雙全 / A Complete Life (2013)    
    有一種喜歡 / About Youth (2018)