[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
米七偶
Hayashida Michio
Pinyin: ǒu
Mai Chat-Ngau,  ''Michio'',  Mi Chi Ou


 
影視作品 / Filmography (2007-2016)
 
  演員 / Actor (2007-2016)
    刺青 / Spider Lilies (2007) ... 竹子的師父 / Sensei Yoshi
    蝴蝶 / Soul of a Demon (2007) ... / Chang
    彈.道 / Ballistic (2008)    
    爸… 你好嗎? / How Are You, Dad? (2009) ... / 2) Father
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... 醫生 / 1) Doctor
    賽德克·巴萊 / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale (2011) ... / Hua-Lien Police Chief
    愛情替聲 / Substitute for Love (2013)    
    五星級魚干女 / Welcome to the Happy Days (2016)