[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王琳  ♀
Wang Lin (2)
Pinyin: wáng lín
Wong Lam





 
影視作品 / Filmography (1999-2021)
 
  演員 / Actor (1999-2021)
    唐朝禁宮秘史 / Empress Wu (1999) ... 韓國夫人 / Lady of Han
    說出你的秘密 / Something About Secret (1999)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007) ... 廖太太 / Mrs Liao
    小時代 / Tiny Times (2013) ... 葉傳萍 / Ye Chuanping
    小時代2:青木時代 / Tiny Times 2.0 (2013) ... 葉傳萍 / Ye Chuanping
    小時代3:鋒銀時代 / Tiny Times 3.0 (2014) ... / Ye Chuanping
    全力扣殺 / Full Strike (2015) ... / Wang Lim
    小時代4:鳴鑽時代 / Tiny Times 4.0 (2015) ... 葉傳萍 / Ye Chuanping
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)