[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭振清  ♂
Guo Zhen-Qing
Pinyin: guō zhèn qīng
Kwok Jan-Ching,  Guo Qun-Qian




 
影視作品 / Filmography (1952-1988)
 
  導演 / Director
    大虎 / Dahu (1981)    
  演員 / Actor (1952-1988)
    六號門 / Gate Number Six (1952)    
    英雄司機 / A Heroic Driver (1954)    
    平原游擊隊 / The Guerrillas Sweep the Plains (1955)    
    英雄兒女 / Heroic Sons and Daughters (1964) ... 張振華 / Zhang Zhen-Hua
    獨立大隊 / An Independent Battalion (1964)    
    鋼鐵巨人 / A Steel Giant (1974)    
    艷陽天 / Sunny (1974)    
    平原游擊隊 / Guerrillars Sweep the Plain (1974)    
    決裂 / Breaking with Old Ideas (1975)    
    濟南戰役 / Battle of Jinan (1979)    
    杜十娘 / Beautiful Courtesan (1981) ... 馬車夫 / Carriage driver
    遺失的伴侶 / At a Loss (1988) ... 釣魚人 / Fishing man