[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝曉東  ♂
谢晓东
Xie Xiao-Dong (1)
Pinyin: xiè xiǎo dōng
Che Hiu-Tung

 
影視作品 / Filmography (2008-2013)
 
  製片 / Production Manager
    一年到頭 / The End of Year (2008)    
    夢之隊 / Dream Team (2008)    
    無形殺 / Invisible Killer (2009)    
    我是植物人 / Vegetate (2010)    
    大明劫 / Fall of Ming (2013)    
  編劇 / Writer
    一年到頭 / The End of Year (2008)    
    夢之隊 / Dream Team (2008)    
    無形殺 / Invisible Killer (2009)    
    我是植物人 / Vegetate (2010)    
    危機公關 / Crisis Management (2012)    
    大明劫 / Fall of Ming (2013)