[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭進一  ♂
郑进一
Cheng Chun-Yat
Pinyin: zhèng jìn
Cheng Chin-I




 
影視作品 / Filmography (1986-2006)
 
  作曲 / Composer
    林投姐 / The Revenge Ghost of the Tree (1988)    
    黑獄群龍會 / Heroes in Jail (1992)    
  導演 / Director
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    七隻狐狸八條狗 / 7 Foxes and 8 Dogs (1989)    
    成功嶺2全面出擊 / Cheng Gong Ling 2: Quan Mian Chu Ji (1990)    
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
  塡詞 / Lyrics
    林投姐 / The Revenge Ghost of the Tree (1988)    
    黑獄群龍會 / Heroes in Jail (1992)    
  音樂 / Music
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
  演員 / Actor (1986-2006)
    歡樂龍虎榜 / A Book of Heroes (1986)    
    先生騙鬼 / Xian Sheng Pian Gui (1987)    
    癡線特警出更 / Naughty Cadets on Patrol (1987)    
    開心勿語 / Trouble Couples (1987) ... / Manager Chan
    精裝追女仔 / The Romancing Star (1987) ... 臺灣遊客 / Taiwanese tourist
    大頭兵3:阿兵哥 / Dai Tou Bing 3: A Bing Ge (1987)    
    大頭兵 / Dai Tou Bing (1987)    
    天下一大樂 / World's Biggest Happy (1988)    
    報告典獄長 / It's a Mad Mad Prison (1988)    
    天才小兵 / Tian Cai Xiao Bing (1988)    
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    校園有鬼 / Ghost School (1988)    
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    七隻狐狸八條狗 / 7 Foxes and 8 Dogs (1989)    
    小人物 / Little Big Man (1989)    
    人鬼狐新傳 / The Biography of a Fox (1989)    
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
    魔鬼女教師 / My Sassy Teacher (2006) ... / Minister Li
  編劇 / Writer
    七隻狐狸八條狗 / 7 Foxes and 8 Dogs (1989)    
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
  主唱 / Singer
    先生騙鬼 / Xian Sheng Pian Gui (1987)    
    我的爸爸不是賊 / My Father Is Not a Thief (1987)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
 
 
Biography
 
  Elder brother of Cheng Jin-Er.