[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃璐  ♀
黄璐
Huang Lu (1)
Pinyin: huáng
Wong Lou





 
影視作品 / Filmography (2006-2021)
 
  演員 / Actor (2006-2021)
    芳香之旅 / The Road (2006) ... / Xiao Ying
    結果 / Before Born (2006)    
    紅色康拜因 / The Red Awn (2007)    
    盲山 / Blind Mountain (2007) ... / Bai Xuemei
    中國姑娘 / She, a Chinese (2009) ... / Li Mei
    追夢人 / Distance Runners (2009)    
    這裏,那裏 / Here, There (2011) ... / Yang Xia
    低俗喜劇 / Vulgaria (2012) ... / Student at master class
    美麗大學 / Beautiful University (2012) ... / Ms. Fresh
    石器時代 / Lucky Dog (2013)    
    對面的女孩殺過來 / Apolitical Romance (2013) ... / Qin Lang
    相愛的七種設計 / Design 7 Love (2014) ... / Emma
    推拿 / Blind Massage (2014) ... / Xiao Man/Mann
    我是女王 / The Queens (2015) ... / Furniture store sister
    山的那邊有匹馬 / A Horse with Hope (2016) ... 艾美 / Amy
    寬恕 / Forgiven (2017)    
    血十三 / Blood 13 (2018) ... / Xing Min
    幸福城市 / Cities of Last Things (2018)    
    G殺 / G Affairs (2019) ... 李小梅 / Li Xiaomei
    被光抓走的人 / Gone with the Light (2019) ... / He Xiaofen
    中國醫生 / Chinese Doctors (2021) ... / Sick woman
    風華正茂的我們 / In Our Prime (2021)