[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王秉林  ♂
Wang Ping-Lin
Pinyin: wáng bǐng lín
Wong Bing-Lam,  Wang Bing-Lin
 
影視作品 / Filmography (1975-1992)
 
  導演 / Director
    父與子 / Father and Son (1986)    
    二子開店 / Erzi Runs an Inn (1987)    
    金鞋 / Golden Shoes (1988)    
    鬥雞 / Cock Fighting (1990)    
    黑白人間 / A Black and White World (1992)    
  演員 / Actor (1975-1992)
    決裂 / Breaking with Old Ideas (1975) ... 余發根 / Yu Fa-ken
  編劇 / Writer
    父與子 / Father and Son (1986)    
    二子開店 / Erzi Runs an Inn (1987)    
    金鞋 / Golden Shoes (1988)    
    鬥雞 / Cock Fighting (1990)    
    黑白人間 / A Black and White World (1992)