[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳信宏
陈信宏
Chen Shin-Horng
拼音: chén xìn hóng
Chan Seun-Wang,  ''Ashin'',  ''Mayday'',  Ah Hsin,  Ah Seun (2),  Chen Hsin-Hung
 
影視作品 / Filmography (2004-2013)
 
  音樂 / Music
    五月之戀 / Love of May (2004)    
  演員 / Actor (2004-2013)
    五月之戀 / Love of May (2004) ... 阿信 / Member of Mayday
    巧克力重擊 / Chocolate Rap (2006) ... / Chocolate
    近在咫尺 / Close to You (2010) ... / Talent judge
    3DNA: 五月天 3D 演唱會電影 / Mayday 3DNA (2011) ... / Taxi customer
    阿爸 / Abba (2011)    
    五月天諾亞方舟 / Mayday Nowhere 3D (2013)    
    現場.戰場.夢工場 / Live in Live (2013)    
  編劇 / Writer
    五月天諾亞方舟 / Mayday Nowhere 3D (2013)