[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王琄  ♀
Wang Chuan (1)
Pinyin: wáng xuàn
Wong Chun,  Wang Juan





 
影視作品 / Filmography (1991-2016)
 
  演員 / Actor (1991-2016)
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 張娟 / Si'er's eldest sister
    紅柿子 / Red Persimmon (1995)    
    運轉手之戀 / The Cabbie (2000) ... 女警-(宮澤理惠的拍檔) / Policewoman
    秋天的藍調 / Autumn of Blue (2004)    
    台北二一 / Taipei 21 (2004) ... / Wanda
    沉睡的青春 / Keeping Watch (2007)    
    鬥茶 / Tea Fight (2008)    
    台北飘雪 / Snowfall in Taipei (2009) ... 餐廳老闆娘 / Restaurant boss
    初戀風暴 / The Tempest of First Love (2010)    
    龍飛鳳舞 / Flying Dragon, Dancing Phoenix (2012) ... 林美鳳 / Lin Mei Feng
    手機裡的眼淚 / Father's Lullaby (2012)    
    對面的女孩殺過來 / Apolitical Romance (2013)    
    消失的愛人 / The Secret (2016) ... / Kaifeng's mother
    再見女兒 / Lost Daughter (2016)