[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
譚錦輝  ♂
谭锦辉
Vico Tam Gam-Fai
Pinyin: tán jǐn huī
Taam Gam-Fai,  Tam Kam-Fai

 
影視作品 / Filmography (2003-2008)
 
  演員 / Actor (2003-2008)
    無間道III / Infernal Affairs III (2003) ... 銀行經理 / Bank manager
    愛‧作戰 / Love Battlefield (2004) ... 警車便衣警員 / Policeman
    樓上傳來的歌聲 / Upstairs (2006) ... / Captain
    春田花花同學會 / McDull, the Alumni (2006) ... 中港商人食客 1 / Mainland business diner
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007) ... 老譚 / Tan
    青苔 / The Moss (2008) ... 性病診所醫生 / VD Doctor
    深海尋人 / Missing (2008) ... 麵店樓面 / Noodle shop staff