[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭文堂  ♂
郑文堂
Cheng Wen-Tang
Pinyin: zhèng wén táng
Cheng Man-Tong,  Zheng Wen-Tang,  Cheng Wun-Tong
 
影視作品 / Filmography (1982-2017)
 
  監製 / Producer
    深海 / Blue Cha Cha (2005)    
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007)    
    眼淚 / Tears (2009)    
  製片 / Production Manager
    經過 / The Passage (2004)    
  副導演 / Assistant Director
    霧裡的笛聲 / Nature Is Quiet Beautiful (1984)    
    今年湖畔會很冷 / Lake Sprite (1984)    
  導演 / Director
    明信片 / Postcard (1999)    
    夢幻部落 / Somewhere Over the Dreamland (2002)    
    風中的小米田 / Badu's Homework (2003)    
    經過 / The Passage (2004)    
    深海 / Blue Cha Cha (2005)    
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007)    
    眼淚 / Tears (2009)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    菜鳥 / Maverick (2015)    
    衝組 / Tshiong (2017)    
  場記 / Script Supervisor
    冷眼殺機 / Exposed to Danger (1982)    
  出品人 / Presenter
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007)    
  編劇 / Writer
    超級公民 / Connection by Fate (1998)    
    明信片 / Postcard (1999)    
    夢幻部落 / Somewhere Over the Dreamland (2002)    
    風中的小米田 / Badu's Homework (2003)    
    經過 / The Passage (2004)    
    深海 / Blue Cha Cha (2005)    
    夏天的尾巴 / Summer's Tail (2007)    
    眼淚 / Tears (2009)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    菜鳥 / Maverick (2015)    
    衝組 / Tshiong (2017)