[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡玉霖  ♂
David Choi Yuk-Lam
Pinyin: cài lín
David Chai,  David Tsai
 
影視作品 / Filmography (2001-2014)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    校墓處 / The Haunted School (2007)    
    阿飛 / Fate (2008)    
  演員 / Actor (2001-2014)
    傷城 / Confession of Pain (2006) ... 便利店店員 / Convenience store staff
  剪接 / Editor
    後天殺人狂 / My Baby Shot Me Down (2004)    
    小心眼 / The Third Eye (2007)    
    不愛不散 / The True Love (2014)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    情義我心知 / Moonlight in Tokyo (2005)    
    傷城 / Confession of Pain (2006)    
  電腦剪接 / FCP Editing
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)