[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
孫志勇
孙志勇
Suen Chi-Yung
Pinyin: sūn zhì yǒng
Sun Thu-Uen
 
影視作品 / Filmography (1964-1980)
 
  服裝指導 / Costume Designer
    情人石 / Lover's Rock (1964)    
    情鎖 / Bond of Love (1967)    
    蕭十一郎 / Swordsman at Large (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 / A Story of "Lou Bo-Wen" (1971)    
    鐵拳 / The Boxers (1972)    
    鐵三角 / Triangular Duel (1972)    
    中國拳 / Great Boxer (1972)    
    拳影 / Dumb Boxer (1973)    
    大車伕 / Rikisha Kuri (1973)    
    鬼馬兩金剛 / Crazy Nuts of Kung Fu (1974)    
    南俠展昭 / The Majesty Cat (1975)    
    十八羅漢陣 / 18 Shaolin Disciples (1975)    
    風塵女郎 / The Pleasure Girl (1975)    
    少林寺十八銅人 / The 18 Bronzemen (1976)    
    剪刀石頭布 / Melody of Love (1978)    
    三聲無奈 / San Sheng Wu Nai (1979)    
    金枝玉葉 / Imperious Princess (1980)