[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
童堯
童尧
Miriam Chan
Pinyin: tóng yáo
Tung Yiu,  Tong Yiu,  Miriam Chan Mei-Wai
 
影視作品 / Filmography (1995-2020)
 
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    遊龍戲鳳 / Look for a Star (2009)    
    婚前試愛 / Marriage with a Liar (2010)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    掃毒 / The White Storm (2013)    
  美術指導 / Art Director
    現代蠱惑仔 / Black Dream (1995)    
    鬼劇院之驚青艷女郎 / Hong Kong Showgirls (1996)    
    假男假女 / Boys? (1996)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996)    
    我有我瘋狂 / Passionate Nights (1997)    
    屍氣逼人 / House of the Damned (1999)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    復仇 / Vengeance (2009)    
    暴瘋語 / Insanity (2015)    
  服裝助理 / Costume Assistant
    寶貝計劃 / Rob-B-Hood (2006)    
  服裝指導 / Costume Designer
    走火槍 / The Runaway Pistol (2002)    
    怪獸學園 / U-Man (2002)    
    過界 / Bends (2013)    
    紅海行動 / Operation Red Sea (2018)    
    沉默的證人 / Bodies at Rest (2019)    
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
  美術助理 / Art Assistant
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    後備甜心 / It Had to Be You (2005)    
    為你鍾情 / Frozen (2010)