[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
撈仔
捞仔
Lao Zi
Pinyin: lāo
Lau Chi,  Lao Zai,  Loudboy,  Wu Li-Qun
 
影視作品 / Filmography (2004-2018)
 
  原創音樂 / Original Music
    夢遊 / Sleepwalker in 3D (2011)    
  音樂 / Music
    可可西里 / The Mountain Patrol (2004)    
    泥鰍也是魚 / Loach Is Fish Too (2005)    
    雪花那個飄 / Snow in the Wind (2006)    
    岡拉梅朵 / Ganglamedo (2008)    
    尋找成龍 / Looking for Jackie (2009)    
    A麵B麵 / The Double Life (2010)    
    東風雨 / East Wind, Rain (2010)    
    硬漢2 / He-Man (2011)    
    光棍終結者 / Single No More (2011)    
    一個人的皮影戲 / Shadow (2011)    
    甲午大海戰 / Sino-Japanese Naval War (2012)    
    警察故事2013 / Police Story 2013 (2013)    
    解救吾先生 / Saving Mr. Wu (2015)    
    哺乳期的女人 / Feed Me (2015)    
    我的戰爭 / My War (2016)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016)    
    / Shadow (2018)