[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳市
陈市
Chen Shi (3)
Pinyin: chén shì
Chan Si,  City Chan,  City Chen,  Chan Fat,  Chen Fu,  陳式





 
影視作品 / Filmography (1999-2016)
 
  劇務 / Unit Manager
    雷霆悍匪 / Hero Beat Back (2000)    
    殺手輓歌 / Dance with the Killer (2000)    
  塡詞 / Lyrics
    魔劫 / Evil Obsession (2000)    
  音樂 / Music
    終極追緝令 / Order to Kill (2004)    
  演員 / Actor (1999-2016)
    古惑仔之濠江龍虎鬥 / Street Kids: Macau Warrior (1999)    
    亡命CID / Dangerous Touch (2000)    
    殺手輓歌 / Dance with the Killer (2000)    
    凶夢驚魂 / The Horrified Dream (2000) ... 阮旦(警CID) / CID Yuen Dan
    魔劫 / Evil Obsession (2000)    
    風雲毒玫瑰 / Storm Killer (2000)    
    雷霆悍匪 / Hero Beat Back (2000)    
    獸性江湖 / Barbarity (2003)    
    霍元甲之精武真英雄 / Dragon in Fury (2004)    
    辣妹夢幻組 / Kung Fu Tea (2004)    
    禁室軀殼 / Flame of Desire (2005)    
    誓不罷休 / Great Heart (2005) ... / Black Tiger
    新唐伯虎 / Xin Tang Bo Hu (2006)    
    尋找成龍 / Looking for Jackie (2009) ... / Indonesian security
    你是哪裏人 / Where Are You From? (2011)    
    無間罪:僵屍重生 / Zombies Reborn (2012) ... / Guo Zi
    嗨起,打他個鬼子 / Beat Him, a Devil Thunder (2013)    
    劍河 / Hero of the River (2014)    
    男人製造 / The Making of a Man (2015)    
    少女打擂台 / Muay Thai Girls (2016)    
  主唱 / Singer
    古惑仔之決戰香港 / Street Kids: The Final Combat (1999)    
    雷霆悍匪 / Hero Beat Back (2000)    
    魔劫 / Evil Obsession (2000)    
    殺手輓歌 / Dance with the Killer (2000)    
    新唐伯虎 / Xin Tang Bo Hu (2006)