[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李國民
李国民
Lee Kwok-Man (2)
Pinyin: guó mín
Li Guo-Min
 
影視作品 / Filmography (1990-2010)
 
  導演 / Director
    霹靂戰士 / The Future Hero (1997)    
  動作設計 / Action Designer
    香港浴血 / Bloody Incident in Hongkong (1992)    
    王先生之欲火焚身 / Mr. Wang's Burning Desire (1993)    
    緊急迫降 / Crash Landing (1999)    
  策劃 / Planning
    九香 / Jiu Xianh (1994)    
    霹靂戰士 / The Future Hero (1997)    
  出品人 / Presenter
    女警神威 / Nu Jing Shen Wei (1995)    
    跨國劫殺 / Transnational Plunder (1995)    
    紅月亮 / The Red Moon (1996)    
    旭日驚雷 / The Rising Sun and a Sudden Clap of Thunder (1997)    
    芬芳誓言 / Fragrant Vows (2001)    
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    英雄地之小刀會 / Shanghai Heroic Story (1992)    
  動作導演 / Action Director
    極地營救 / Red Snow (2002)    
  演員 / Actor (1990-2010)
    禁煙槍手 / The Gunman Against Opium (1990)    
    醉拳III / Drunken Master III (1994)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    東風雨 / East Wind, Rain (2010)