[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李佳璇  ♀
Li Jiaxuan
拼音: jiā xuán
Lee Kai-Suen,  Li Jia-Xuan

 
影視作品 / Filmography (2000-2018)
 
  場記 / Script Supervisor
    九面怪俠 / Nine To Nirvana (2018)    
  演員 / Actor (2000-2018)
    非常夏日 / A Lingering Face (2000)    
    卡拉是條狗 / Cala, My Dog! (2003) ... / Young girl buying dog
    租期 / The Contract (2005) ... / Wang Lili
    瘋狂72小時 / Night of Adventure (2014)    
    難忘金銀灘 / Unforgettable Jin Yin Tan (2015)    
    魔宮魅影 / Phantom of the Theatre (2016) ... / Actress
    微微一笑很詭異 / Wei Wei Yi Xiao Hen Gui Yi (2016)    
  編劇 / Writer
    伏魔太子 / Surrender Demon Prince (2016)