[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張茜  ♀
张茜
Jess Zhang Qian
Pinyin: zhāng qiàn
Cheung Sai (3),  Zhang Qian





 
影視作品 / Filmography (2000-2013)
 
  演員 / Actor (2000-2013)
    無頭金剛 / Missing Treasure (2000)    
    武林 / Soccer Clan (2003)    
    犀照 / 49 Days (2006) ... 閔惠 / Lau Man-Wai
    雙子神偷 / Twins Mission (2007) ... 李瑤 / Lilian Li
    四大名捕 / The Four (2012) ... / An's maid
    宮鎖沈香 / The Palace (2013) ... 宣妃 / Concubine Xuan
    愛神 / Fall in Love (2013)    
    來電不善 / Evil Calls (2013) ... / Ma Hui