[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳以文  ♂
陈以文
Ivan Chen Yi-Wen
Pinyin: chén wén
Chan Yee-Man,  Chen I-Wen




 
影視作品 / Filmography (1989-2018)
 
  監製 / Producer
    寶島漫波 / Formosa Mambo (2011)    
  副導演 / Assistant Director
    獨立時代 / A Confucian Confusion (1994)    
  導演 / Director
    果醬 / Jam (1998)    
    運轉手之戀 / The Cabbie (2000)    
    想死趁現在 / A Chance to Die (2000)    
    烈血戰場 / Bloody Battlefield (2006)    
    神遊情人 / Tripping (2006)    
    戀戀海灣 / As the Winds Blow (2013)    
  演員 / Actor (1989-2018)
    西部來的人 / Man from Island Wend (1989) ... 阿將 / Ah Chian
    牯嶺街少年殺人事件 / A Brighter Summer Day (1991) ... 馬車 / Horsecart
    獨立時代 / A Confucian Confusion (1994)    
    果醬 / Jam (1998)    
    一一 / Yi Yi (2000) ... 陳警員 / Police Officer Chan
    寶島漫波 / Formosa Mambo (2011) ... / Toro
    軍中樂園 / Paradise in Service (2014)    
    基隆 / Keelung (2015)    
    一路順風 / Godspeed (2016)    
    大佛普拉斯 / The Great Buddha+ (2017) ... / Congressman
    引爆點 / High Flash (2018)    
  編劇 / Writer
    果醬 / Jam (1998)    
    想死趁現在 / A Chance to Die (2000)    
    神遊情人 / Tripping (2006)