[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳正道  ♂
陈正道
Leste Chen Cheng-Tao
Pinyin: chén zhèng dào
Chan Ching-Diy,  Chan Ching-To,  Chen Zhengdao
 
影視作品 / Filmography (2005-2021)
 
  藝術總監 / Creative Director
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
  監製 / Producer
    盛夏光年 / Eternal Summer (2006)    
    率性生活之末日逆襲 / Doomsday Reverse (2012)    
    包裡的秘密 / The Bag's Secret (2015)    
    天亮之前 / One Night Only (2016)    
  故事 / Story
    盛夏光年 / Eternal Summer (2006)    
    絕命派對 / Invitation Only (2009)    
  導演 / Director
    宅變 / The Heirloom (2005)    
    盛夏光年 / Eternal Summer (2006)    
    四夜奇譚 / 4 + 1 Project (2010)    
    小忻黑夜 / Lie Awake (2011)    
    幸福額度 / Love on Credit (2011)    
    率性生活之末日逆襲 / Doomsday Reverse (2012)    
    勇敢愛之末日過後 / The Day After Doomsday (2012)    
    再一次心跳 / Heartbeat Love (2012)    
    101次求婚 / Say Yes (2013)    
    催眠大師 / The Great Hypnotist (2014)    
    夫妻游戲 / Dangerous Game (2014)    
    重返20歲 / Miss Granny (2015)    
    包裡的秘密 / The Bag's Secret (2015)    
    我是你的小冪phone / Wo Shi Ni De Xiao Mi Phone (2016)    
    盛夏未來 / Upcoming Summer (2021)    
    秘密訪客 / Home Sweet Home (2021)    
  編劇 / Writer
    小忻黑夜 / Lie Awake (2011)    
    幸福額度 / Love on Credit (2011)    
    率性生活之末日逆襲 / Doomsday Reverse (2012)    
    催眠大師 / The Great Hypnotist (2014)