[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊紫  ♀
杨紫
Yang Zi (1)
Pinyin: yáng
Yeung Chi,  Andy Yang





 
影視作品 / Filmography (2002-2020)
 
  演員 / Actor (2002-2020)
    少女穆然 / The Girl Muran (2002)    
    喋血孤城 / Death and Glory in Chengde (2010) ... / Tao-Erh, Erhu's sister
    小題大做 / Money Makes Trouble (2010)    
    兔俠傳奇 / Legend of a Rabbit (2011)    
    守誅人 / Insistence (2012) ... / Gu Jiajia
    我的七年 / Wo De Qi Nian (2013)    
    鬥茶 / King Tea Storm (2014)    
    時間都去哪了 / Where Are All the Time (2015)    
    17把樂帶回家 / Bringing Joy Home (2016)    
    在世界中心呼喚愛 / Crying Out in Love (2016)    
    洛杉磯搗蛋計劃 / Papa (2016) ... / Nina Wang
    一紙婚約 / A Paper Marriage (2017)    
    沉默的證人 / Bodies at Rest (2019) ... / Lynn Qiao
    烈火英雄 / The Bravest (2019) ... / Wang Lu
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020) ... 3) 姜紫丫 / 3)
 
 
Biography
 
  Child star.