[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳誠
陈诚
Chan Shing
Pinyin: chén chéng
 
影視作品 / Filmography (1985-2003)
 
  髮型 / Hair Stylist
    炮製女朋友 / My Dream Girl (2003)    
    非常浪漫 / Double Dating (2003)    
  場務 / Set Runner
    打工皇帝 / Working Class (1985)    
  演員 / Actor (1985-2003)
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
  道具 / Props
    點指賊賊 / Chatter Street Killer (1988)    
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
  道具助理 / Props Assistant
    監獄風雲 / Prison on Fire (1987)    
  道具領班 / Props Master
    義膽紅唇 / City War (1988)