[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃立行  ♂
黄立行
Stanley Huang Li-Hsing
Pinyin: huáng xíng
Wong Lap-Hang,  Huang Lixing,  ''L. A. Boyz''



 
影視作品 / Filmography (1995-2016)
 
  音樂 / Music
    杜拉拉 / Go Lala Go! (2010)    
    親密敵人 / Dear Enemy (2011)    
  演員 / Actor (1995-2016)
    摩登共和國 / Modern Republic (1995) ... 史丹利 / Stanley
    台北晚 9 朝 5 / Twenty Something Taipei (2002) ... / Ma-ge
    杜拉拉 / Go Lala Go! (2010) ... / David Wang Wei
    四夜奇譚 / 4 + 1 Project (2010) ... / 3)
    親密敵人 / Dear Enemy (2011) ... / Derek Lee
    縱身一躍 / Jump a Leap (2011)    
    變身 / Machi Action (2013) ... 攝助 / Assistant cameraman
    有一個地方隻有我們知道 / Somewhere Only We Know (2015)    
    平安島 / Peaceful Island (2016)    
 
 
Biography
 
  Brother of Huang Li-Cheng.