[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何倩雯
Cindy Ho Sin-Man
Pinyin: qiàn wén
 
影視作品 / Filmography (1990-2010)
 
  副導演 / Assistant Director
    大阪撻一餐 / Osaka Wrestling Restaurant (2004)    
    深海尋人 / Missing (2008)    
    再生號 / Written By (2009)    
  製片 / Production Manager
    川島芳子 / Kawashima Yoshiko (1990)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
  演員 / Actor (1990-2010)
    禁室培慾3 / Perfect Education 3 (2002)    
    深海尋人 / Missing (2008) ... 打電話女人 / Woman making phone call
  場記 / Script Supervisor
    反收數特遣隊 / Shark Busters (2002)    
    野狼 / Color of Pain (2002)    
    禁室培慾3 / Perfect Education 3 (2002)    
    非常凶姐 / The Stewardess (2002)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    爆裂都市 / Explosive City (2004)