[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡定一
Hu Ting-Yi
Pinyin: dìng
Hu Ding-Yi,  Woo Deng-Yat
 
影視作品 / Filmography (1980-2006)
 
  錄音 / Sound Recordist
    苦戀 / Portrait of a Fanatic (1982)    
    稻草人 / Strawman (1987)    
    桂花巷 / Osmanthus Alley (1988)    
    海水正藍 / When the Ocean Is Blue (1988)    
    香蕉天堂 / Banana Paradise (1989)    
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    販母案考 / A Woman and Seven Husbands (1990)    
    青少年哪吒 / Rebels of the Neon God (1992)    
    青春無悔 / Green Green Leaves of Home (1993)    
    飛天 / Accidental Legend (1996)    
    美麗在唱歌 / Murmur of Youth (1997)    
    沙河悲歌 / Lament of the Sand River (2000)    
    二月十四 / Be My Valentine (2002)    
    黑狗來了 / Comes the Black Dog (2003)    
    我的逍遙學伴 / My Fair Laddy (2006)    
  錄音助理 / Boom Man
    皇天后土 / The Coldest Winter in Peking (1980)    
    烽火佳人 / Flag of Honor (1987)    
  效果 / Foley
    尼羅河女兒 / Daughter of the Nile (1987)    
  混音 / Re-Recording Mixer
    美麗在唱歌 / Murmur of Youth (1997)