[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李卓斌  ♂
Lee Cheuk-Pan
Pinyin: zhuō bīn
Bun Lee,  Lee Cheuk-Pan,  Lee Cheuk-Pun,  Lee Chauk-Pan,  Lee Cheuk-Ban

 
影視作品 / Filmography (1997-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 / Yesterday You, Yesterday Me (1997)    
    生死戀 / Love & Let Love! (1998)    
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
    半邊靈 / Half Twin (2006)    
    3分鐘先生 / Mr. 3 Minutes (2006)    
    恐懼元素 / Fear Factors (2007)    
    毋、亡我 / Forget Me Not (2010)    
  導演 / Director
    G殺 / G Affairs (2019)    
    墮落花 / The Fallen (2019)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    鬼計 / Dead Air (2007)    
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008)    
  演員 / Actor (1997-2019)
    親愛的 / Forgive and Forget (2008) ... / Waiter
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008) ... 甜品店伙記賓 / Desert Shop waiter-Bin
    惡人谷 / House of Wolves (2016) ... 瑜伽學員 / Yoga student
  場記 / Script Supervisor
    記得…香蕉成熟時3為妳鍾情 / Yesterday You, Yesterday Me (1997)    
    烈火青春 / Rumble Ages (1998)    
    生死戀 / Love & Let Love! (1998)    
    女人.本色 / Wonder Women (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    時光倒流的話 / Pandora's Booth (2007)