[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
董志成
Tung Chi-Shing
拼音: dǒng zhì chéng
 
影視作品 / Filmography (1982-1987)
 
  化妝 / Makeup
    俏皮女學生 / Happy Sixteen (1982)    
    少爺威威 / Play Catch (1983)    
    陰陽錯 / Esprit D'amour (1983)    
    最佳拍檔女皇密令 / Aces Go Places - Our Man from Bond Street (1984)    
    有Friend冇驚 / Winner Takes All? (1984)    
    求愛反斗星 / Crazy Romance (1985)    
    開心三響砲 / Funny Triple (1985)    
    殭屍先生 / Mr. Vampire (1985)    
    八喜臨門 / My Family (1986)    
    義蓋雲天 / A Hearty Response (1986)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)