[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳子強  ♂
陈子强
Chen Chi-Chiang (1)
Pinyin: chén zi qiáng
Chan Tse-Keung,  Charles Chen Zi-Qiang,  Chen Zi-Qiang,  Chan Chi-Keung

 
影視作品 / Filmography (1986-2016)
 
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    生日夜驚魂 / Tricky Guys (2000)    
  演員 / Actor (1986-2016)
    殭屍小子 / Hello Dracula (1986) ... 小黑 / Hsiao Hei
    捉鬼雜牌軍 / The Child of Peach (1987)    
    幽幻道士3 / Hello Dracula 3 (1988)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988)    
    孩子王 / King of the Children (1989) ... 小黑 (孤兒) / Orphan
    立體奇兵 / The 3-D Army (1989)    
    新七龍珠 / New Seven Dragon Ball (1991) ... 孫悟空 / Monkey Boy/Son Goku
    黑色城市 / Black City (1999)    
    生日夜驚魂 / Tricky Guys (2000) ... / [Extra]
    Call in 紅唇劫 / Red Lips (2000)    
    來去少林 / Shaolin - Let's Go (2003)    
    野蠻小子 / Kunfu Kid (2003)    
    戀愛大贏家 / The Love Winner (2004)    
    海豬仔 / Sea Pig (2016)