[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周顯欣  ♀
周显欣
Zhou Xian-Xin
Pinyin: zhōu xiǎn xīn
Chow Hin-Yan,  Zhou Xianxin




 
影視作品 / Filmography (2005-2019)
 
  演員 / Actor (2005-2019)
    怪物 / Home Sweet Home (2005) ... 陳太 / Mrs. Chan
    鬼厲魂 / Gui Li Hun (2006)    
    高考1977 / Examination 1977 (2009) ... / Chen Qiong
    午夜兇夢 / Nightmare (2011)    
    少年岳飛傳奇 / The Legends of Young Yue Fei (2011) ... [粵語配音員] / [Voice:Mandarin]
    十三根金条 / Thirteen Gold Bars (2013)    
    國寶疑雲 / Stealing Legend (2014)    
    人間·喜劇 / The Human Comedy (2019) ... / Shi Shi