[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李小婉  ♀
Li Xiao-Wan
Pinyin: xiǎo wǎn
Lee Siu-Yuen

 
影視作品 / Filmography (1992-2019)
 
  製片 / Production Manager
    小城之春 / Springtime in a Small Town (2002)    
    兄弟 / We (2004)    
    生死劫 / Stolen Life (2005)    
    / The Door (2007)    
    功夫俠 / Kung Fu Man (2013)    
  導演 / Director
    紅粉 / Blush (1994)    
  策劃 / Planning
    媽閣是座城 / A City Called Macau (2018)    
  出品人 / Presenter
    戀愛中的寶貝 / Baober in Love (2004)    
  副導演 / Assistant Director
    夜半歌聲 / The Phantom Lover (1995)    
  執行導演 / Executive Director
    山神 / God of the Mountain (1992)    
  製片人 / Chief Producer
    戀愛中的寶貝 / Baober in Love (2004)    
  演員 / Actor (1992-2019)
    上海的女兒 / Daughter of Shanghai (2019)