[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡仲光
Tony Hu Zhong-Guang
Pinyin: zhòng guāng
Woo Chung-Kwong
 
影視作品 / Filmography (1997-2019)
 
  特效 / Special Effects
    愛情來了 / Love Go Go (1997)    
    火燒島之橫行霸道 / Jail in Burning Island (1997)    
    海角七號 / Cape No. 7 (2008)    
    失魂 / Soul (2013)    
  監製 / Producer
    我的真命天子 / My Mr. Right (2015)    
    百日告別 / Zinnia Flower (2015)    
    傻瓜向錢衝 / 2 Idiots (2016)    
    玩轉全家福 / A Journey of Happiness (2019)    
    雙魂 / Walk with Me (2019)    
  製片 / Production Manager
    海角七號 / Cape No. 7 (2008)    
  視覺特效指導 / Visual Effects Director
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
  後期製作統籌 / Post-Production Coordinator
    玩轉全家福 / A Journey of Happiness (2019)