[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周浩東  ♂
周浩东
Zhou Hao-Dong
Pinyin: zhōu hào dōng
Chow Ho-Dung





 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  導演 / Director
    車來車往 / Che Lai Che Wang (2013)    
  演員 / Actor (2001-2019)
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001) ... 混音師 / Music mixer
    未來警察 / Future X-Cops (2010) ... 2080 年市長 / Mayor in 2080
    守護童年 / Close to Me (2011) ... / Tan Shuangquan
    牛皮皮和他的同學們 / Pipi Niu and His Classmates (2013)    
    商魂 / Commercial Spirit (2013)    
    風衣扣 / Kung Fu Killer (2014)    
    同桌的你 / My Old Classmate (2014)    
    深情約定 / Promise (2014)    
    太平輪(上) / The Crossing: Part 1 (2014) ... 國軍參謀長 / Major general
    我的導演夢 / The Dream of My Director (2015)    
    愛後愛 / Love After Love (2015)    
    異種 / Monsters (2015)    
    火雲端 / The White Lie (2015)    
    柴生芳 / Chai Sheng Fang (2016) ... 楊書記 / Yang Shu-Ji
    愛上處女座 / Fall in Love (2016) ... / Zheng Zong
    御姐拳皇 / The Queen of Fighters (2016)    
    獵魂 / Survivor (2016)    
    天下第一鏢局 / The Bravest Escort Group (2018) ... 相爺 / Xiang Ye
    危險記憶 / Dangerous Memory (2019)