[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
賴伯彰
赖伯彰
Lai Pai-Chang
Pinyin: lài zhāng
Lai Pak-Cheung,  賴伯章
 
影視作品 / Filmography (1981-2000)
 
  效果 / Foley
    魔劫 / Evil Obsession (2000)    
    風雲毒玫瑰 / Storm Killer (2000)    
  音樂 / Music
    三八親姆憨親家 / The In Laws (1981)    
    阿財笑譚 / Small Potatoes' Joke (1981)    
    三大名捕會京師 / The Three Famous Constables (1983)    
    莫偷嘗禁果 / Forbidden Fruit (1983)    
    寶貝尋寶記 / Adorable Treasure Hunt (1983)    
    太陽也哭泣 / Even the Sun Is Sobbing (1983)    
    女太保 / A Girl Rogue (1984)    
    茅山道人 / Demon Strike (1984)