[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊澤生
杨泽生
Yeung Chak-Sang
Pinyin: yáng shēng
Yang Ze-Sheng
 
影視作品 / Filmography (1987-2013)
 
  監製 / Producer
    雲下的日子 / Sweet Journey (2011)    
    非狐外傳 / The Extreme Fox (2013)    
  製片 / Production Manager
    禪宗六祖 / Zen Master 6 (1987)    
    非狐外傳 / The Extreme Fox (2013)    
  總策劃 / Chief Planner
    猛龍 / Dragon Squad (2005)    
  製片人 / Chief Producer
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
  策劃 / Planning
    女人我最大 / The Pretty Women (2008)    
    非狐外傳 / The Extreme Fox (2013)    
  編劇 / Writer
    禪宗六祖 / Zen Master 6 (1987)