[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
邵氏特技組
邵氏特技组
Shaw Bros. Stunt Team
Pinyin: shào shì
 
影視作品 / Filmography (1983-1986)
 
  特效 / Special Effects
    魔殿屠龍 / The Hidden Power of the Dragon Sabre (1984)    
    錯體人 / My Mind, Your Body (1985)    
  特技 / F/X
    布衣神相 / Return of the Bastard Swordsman (1984)    
    鬼馬飛人 / The Flying Mr. B (1985)    
    殺妻二人組 / 100 Ways to Murder Your Wife (1986)    
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    六指琴魔 / Demon of the Lute (1983)    
    霹靂雷電 / Thunderclap (1984)    
    水兒武士 / Journey of the Doomed (1985)    
  特技設計 / F/X Designer
    我愛神仙遮 / My Darling Genie (1984)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    俾鬼捉 / The Ghost Snatchers (1986)    
  特別效果 / SFX
    妖魂 / The Enchantress (1983)    
    水兒武士 / Journey of the Doomed (1985)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    連體 / The Siamese Twins (1984)