[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
余滿
余满
Yu Man (2)
Pinyin: mǎn
Chui Moon,  Yu Moon
 
影視作品 / Filmography (1976-2004)
 
  道具 / Props
    雌雄錯 / He or She (1976)    
    不擇手段 / Dynamo (1978)    
    殘酷大分屍 / The Gory Murder (1978)    
    玉蒲團 / Yu Pui Tsuen (1986)    
    心動 / Walking Beside Me (1986)    
    哈林行動 / Champion Operation (1986)    
    魔鬼天使 / Amnesty Decree (1987)    
    浮世風情繪 / Yu Pui Tsuen II (1987)    
    開心快活人 / Happy Go Lucky (1987)    
    霹靂先鋒 / Final Justice (1988)    
    喋血風雲 / Return to Action (1989)    
    黑道福星 / Carry On Yakuza (1989)    
    七月十四 / Thou Shalt Not Swear (1993)    
    999誰是兇手 / The Crucifixion (1994)    
    終身大事 / Once in a Life-Time (1995)    
    決戰芝加哥 / Live and Die in Chicago (2000)    
    都市愛情網絡 / I.T. Story (2004)