[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
彭世偉  ♂
彭世伟
Peng Shih-Wei
Pinyin: péng shì wěi
Pan Shi-Wei,  Pang Sai-Wai

 
影視作品 / Filmography (1945-1978)
 
  美術設計 / Art Designer
    春歸何處 / Her Puzzle (1967)    
    真假太太 / The True and the False Wife (1971)    
  製片 / Production Manager
    鐵漢 / The Iron Man (1973)    
    猛獅 / The Brave Lion (1974)    
    少林五祖 / Five Shaolin Masters (1974)    
    步步追殺 / Chase Step by Step (1974)    
    洪拳小子 / Disciples of Shaolin (1975)    
    馬哥波羅 / Marco Polo (1975)    
    紅孩兒 / The Fantastic Magic Baby (1975)    
    方世玉與胡惠乾 / The Shaolin Avengers (1976)    
    八道樓子 / Seven Man Army (1976)    
    八國聯軍 / Boxer Rebellion (1976)    
    蔡李佛小子 / The New Shaolin Boxers (1976)    
    江湖漢子 / Magnificent Wanderers (1977)    
  美術指導 / Art Director
    喋血販馬場 / Time Is Running Short (1960)    
    兩相好 / Good Neighbors (1962)    
    流浪三兄妹 / Wandering Three Siblings (1963)    
    紫丁香 / Lilac (1968)    
    李三娘 / Lady Lee (1969)    
    小鎮春回 / Gain Sons, Not Losing Daughters (1969)    
    今天不回家 / Accidental Trio (1969)    
    響尾追魂鞭 / The Rattling Whip (1969)    
    大遊俠 / A Sword for a Killer (1970)    
    鬼屋麗人 / The Enchanting Ghost (1970)    
    鐵扇神劍 / Iron Fan and Magic Sword (1971)    
  佈景 / Scenery
    馬車夫之戀 / Life and Love of a Horse-Cart Driver (1956)    
    今天不回家 / Accidental Trio (1969)    
  演員 / Actor (1945-1978)
    還我故鄉 / My Homeland (1945) ... 王道元 / Wang Dao-Yuan
    阿里山風雲 / Happenings in Ali Shan (1949) ... 達偉亞族長及 / 伯夷 / Da Wei-Ya / Bo-Yi
  策劃 / Planning
    鐵超人 / Iron Super Man (1974)    
    玉蜻蜓 / The Murder of Murders (1978)    
  服裝指導 / Costume Designer
    鬼屋麗人 / The Enchanting Ghost (1970)