[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅惠明
罗惠明
Law Wai-Ming
Pinyin: luó huì míng
Lo Wai-Ming,  羅偉明
 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  場務 / Set Runner
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
  道具 / Props
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    反收數特遣隊 / Shark Busters (2002)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    大阪撻一餐 / Osaka Wrestling Restaurant (2004)    
    神話 / The Myth (2005)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    功夫之王 / The Forbidden Kingdom (2008)    
    新宿事件 / Shinjuku Incident (2009)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    神奇俠侶 / Mr. and Mrs. Incredible (2011)    
    大上海 / The Last Tycoon (2012)    
    四大名捕 / The Four (2012)    
    葉問3 / Ip Man 3 (2015)    
    / A Espera (2015)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
    葉問4 / Ip Man 4: The Finale (2019)    
    小Q / Little Q (2019)