[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬台生
马台生
Ma Tai-Sung
Pinyin: tái shēng
Ma Tai-Sang,  Ma Tai-Sheng
 
影視作品 / Filmography (1975-2008)
 
  製片 / Production Manager
    火拼浪子 / The Desperate Prodigal (1981)    
    赤色響尾蛇 / Red Rattlesnake (1981)    
    太妹檔案 / The City Girl (1985)    
    花女情深 / First Night (1986)    
    天靈靈.地靈靈 / Abracadabra (1986)    
    鹹濕唐伯虎 / Tang Bo Hu (1987)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    到陰間出差 / Working in the Hell (1990)    
    阿嬰 / Ming Ghost (1990)    
    暗夜槍聲 / Midnight Revenge (1994)    
    蝴蝶 / Soul of a Demon (2007)    
    彈.道 / Ballistic (2008)    
  副導演 / Assistant Director
    春滿女學府 / Girl School (1975)    
    點止功夫咁簡單 / Half a Loaf of Kung Fu (1978)    
    雍正與年羹堯 / The Rebellious Reign (1980)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999)    
  演員 / Actor (1975-2008)
    暗夜槍聲 / Midnight Revenge (1994)